Mallen vloerplaten Eurodal

Mallen vloerplaten Eurodal 2018-11-12T13:39:43+00:00

Project Description

Mallen voor de productie van Eurodal vloerplaten

De firma Eurodal uit Grobbendonk produceert betonnen vloerplaten voor bedrijfsterreinen, laadkades, speelplaatsen, parkings, etc maar evenzeer voor residentiële opritten en tuinpaden. Het aantal mogelijke toepassingen van het product is haast eindeloos.

Om aan de eisen van die verschillende toepassingen te voldoen heeft Eurodal 3 types van platen, nl. de Industrieplaat, Premium en Premium+ plaat.  Deze laatste staat garant voor de hoogst mogelijke graad van afwerking in vloerplaten, geproduceerd met oog voor detail specifiek voor de residentiële markt.

De kwaliteit van deze betonplaten is vanzelfsprekend voor een groot deel afhankelijk van de mal waarin deze geproduceerd wordt. Om de mallen voor de Premium en Premium+ platen te maken zijn Eurodal en Cometal op een intense manier in samenwerking gegaan. Zodoende levert Cometal hoogstaande, kwalitatieve mallen af die Eurodal zelf nog nabewerkt volgens een eigen proces.

Antwerpen, België Belgium flag

In de kijker

Lommelse crematorium opent in 2018 de deuren

mei 9th, 2017|0 Comments

Inwoners van Lommel die na het overlijden van een geliefde kiezen voor een crematie, moeten daarvoor vandaag nog uitwijken naar Turnhout, Hasselt of zelfs Nederland. Bovendien worden ze daar vaak geconfronteerd met lange wachttijden. Een hoop praktische beslommeringen dus, waarmee de stad graag komaf wilde maken. Samen met zes andere gemeenten besloot Lommel daarom een crematorium in de eigen regio te bouwen.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.

Project Details

Categorieën: