Stabilisator

Stabilisator 2017-05-30T10:06:04+00:00

Project Description

Stabilisator

steun voor het opvangen van betondruk bij enkelzijdig storten.

Stabilisatoren worden gebruikt bij elk type Cometal bekisting dat enkelzijdig wordt opgesteld; dit om de betondrukken op te vangen.
De stabilisatoren kunnen op al onze overige systeembekistingen gebruikt worden, mits gebruik van andere bevestigingstoebehoren.

Overzicht stabilisatoren:

Stabilisator, deze kan gebruikt worden tot storthoogtes van 3 m. De hartafstand tussen de stabilisatoren bij storthoogte onder 2,65 m bedraagd 1,25 m en bij storthoogte van 2,65 m tot 3,00 m is dat 1 m.
Stabilisator kort, 2 van deze stabilisatoren worden samen gebruikt met de gewone stabilisator om een hoekstabilisator te maken. Een enkelzijdige wand met een hoek van 90° is dus geen probleem om te bekisten.
Verhoogde stabilisator, deze wordt samengesteld uit het bovenstel en het onderstel. De hartafstand tussen de verhoogde stabilisatoren bedraagt 1,00 m en kunnen gebruikt worden tot storthoogtes van 5,50 m.
Verhoogde stabilisator 8m, deze wordt samengesteld uit het bovenstel, tussenstel en het onderstel. De hartafstand tussen de verhoogde stabilisatoren 8m bedraagt 1,00 m en kunnen gebruikt worden tot storthoogtes van 8,00 m.
Randhoek H20, deze kleine stabilisator kan op 2 manieren gebruikt worden, ten eerste vastgezet op een H20 drager om balken te maken of als randbekisting voor een betondek. De tweede manier vastgezet op een betonnen vloer om als enkelzijdige bekisting te dienen. Tot een storthoogte van 1 m.

Download nu onze STABILISATOR catalogus ( pdf 495 kb )
Meer info? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Woonzorgcampus Serrenhof te Sint-Truiden

oktober 28th, 2018|0 Comments

Aan de Viaductstraat in Sint-Truiden bouwt Orelia het Serrenhof, een woonzorgcampus die de huidige woonzorgcentra La Madrugada en laurentius zal vervangen. De nieuwbouw, met een woonzorgcentrum en erkende assistentiewoningen, zal eind 2019 plaats bieden aan meer dan 100 bewoners.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.