Stabilisator

Stabilisator 2017-05-30T10:06:04+00:00

Project Description

Stabilisator

steun voor het opvangen van betondruk bij enkelzijdig storten.

Stabilisatoren worden gebruikt bij elk type Cometal bekisting dat enkelzijdig wordt opgesteld; dit om de betondrukken op te vangen.
De stabilisatoren kunnen op al onze overige systeembekistingen gebruikt worden, mits gebruik van andere bevestigingstoebehoren.

Overzicht stabilisatoren:

Stabilisator, deze kan gebruikt worden tot storthoogtes van 3 m. De hartafstand tussen de stabilisatoren bij storthoogte onder 2,65 m bedraagd 1,25 m en bij storthoogte van 2,65 m tot 3,00 m is dat 1 m.
Stabilisator kort, 2 van deze stabilisatoren worden samen gebruikt met de gewone stabilisator om een hoekstabilisator te maken. Een enkelzijdige wand met een hoek van 90° is dus geen probleem om te bekisten.
Verhoogde stabilisator, deze wordt samengesteld uit het bovenstel en het onderstel. De hartafstand tussen de verhoogde stabilisatoren bedraagt 1,00 m en kunnen gebruikt worden tot storthoogtes van 5,50 m.
Verhoogde stabilisator 8m, deze wordt samengesteld uit het bovenstel, tussenstel en het onderstel. De hartafstand tussen de verhoogde stabilisatoren 8m bedraagt 1,00 m en kunnen gebruikt worden tot storthoogtes van 8,00 m.
Randhoek H20, deze kleine stabilisator kan op 2 manieren gebruikt worden, ten eerste vastgezet op een H20 drager om balken te maken of als randbekisting voor een betondek. De tweede manier vastgezet op een betonnen vloer om als enkelzijdige bekisting te dienen. Tot een storthoogte van 1 m.

Download nu onze STABILISATOR catalogus ( pdf 495 kb )
Meer info? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

EBS uitbreiding gesloten opslagcapaciteit, Laurenshaven, Rotterdam

april 21st, 2017|0 Comments

In de zomer van 2016 is in de Laurenshaven in Rotterdam gestart met de realisatie van de uitbreiding een gesloten opslagcapaciteit. De opdrachtgever voor deze loods is European Bulk Services B.V.. Met de bouw van deze loods realiseert E.B.S. een extra opslagcapaciteit van maar liefst 60.000 m3.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.