Klimconsole

Klimconsole 2017-05-30T10:06:04+00:00

Project Description

Klimconsole

gebruik bij hoge wanden die in meerdere fasen gestort worden.

Klimconsoles worden gebruikt bij het storten van hoge wanden in meerdere stappen, als er aan 1- of 2-zijden geen werkvloer is. In dat geval wordt er in lagen gestort en klimt men met de bekisting omhoog. Vanaf de tweede laag wordt de bekisting op klimconsoles gebouwd.

Overzicht klimconsoles:

Klimconsole 140, deze heeft een loopvlak van 1,40 m en wordt vooral gebruikt bij bekisting met enkele hoogte of op werven waar weinig plaats is.
Klimconsole 240, deze heeft een loopvlak van 2,40 m en wordt vooral gebruikt bij bekisting met meervoudige hoogtes of op plaatsen waar meer bewegingsruimte dient te zijn.

Download nu onze KLIMCONSOLE catalogus ( pdf 437 kb )
Meer info? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Woonzorgcampus Serrenhof te Sint-Truiden

oktober 28th, 2018|0 Comments

Aan de Viaductstraat in Sint-Truiden bouwt Orelia het Serrenhof, een woonzorgcampus die de huidige woonzorgcentra La Madrugada en laurentius zal vervangen. De nieuwbouw, met een woonzorgcentrum en erkende assistentiewoningen, zal eind 2019 plaats bieden aan meer dan 100 bewoners.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.