Klimconsole

Klimconsole 2017-05-30T10:06:04+00:00

Project Description

Klimconsole

gebruik bij hoge wanden die in meerdere fasen gestort worden.

Klimconsoles worden gebruikt bij het storten van hoge wanden in meerdere stappen, als er aan 1- of 2-zijden geen werkvloer is. In dat geval wordt er in lagen gestort en klimt men met de bekisting omhoog. Vanaf de tweede laag wordt de bekisting op klimconsoles gebouwd.

Overzicht klimconsoles:

Klimconsole 140, deze heeft een loopvlak van 1,40 m en wordt vooral gebruikt bij bekisting met enkele hoogte of op werven waar weinig plaats is.
Klimconsole 240, deze heeft een loopvlak van 2,40 m en wordt vooral gebruikt bij bekisting met meervoudige hoogtes of op plaatsen waar meer bewegingsruimte dient te zijn.

Download nu onze KLIMCONSOLE catalogus ( pdf 437 kb )
Meer info? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Lommelse crematorium opent in 2018 de deuren

mei 9th, 2017|0 Comments

Inwoners van Lommel die na het overlijden van een geliefde kiezen voor een crematie, moeten daarvoor vandaag nog uitwijken naar Turnhout, Hasselt of zelfs Nederland. Bovendien worden ze daar vaak geconfronteerd met lange wachttijden. Een hoop praktische beslommeringen dus, waarmee de stad graag komaf wilde maken. Samen met zes andere gemeenten besloot Lommel daarom een crematorium in de eigen regio te bouwen.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.