Klimconsole

Klimconsole 2017-05-30T10:06:04+00:00

Project Description

Klimconsole

gebruik bij hoge wanden die in meerdere fasen gestort worden.

Klimconsoles worden gebruikt bij het storten van hoge wanden in meerdere stappen, als er aan 1- of 2-zijden geen werkvloer is. In dat geval wordt er in lagen gestort en klimt men met de bekisting omhoog. Vanaf de tweede laag wordt de bekisting op klimconsoles gebouwd.

Overzicht klimconsoles:

Klimconsole 140, deze heeft een loopvlak van 1,40 m en wordt vooral gebruikt bij bekisting met enkele hoogte of op werven waar weinig plaats is.
Klimconsole 240, deze heeft een loopvlak van 2,40 m en wordt vooral gebruikt bij bekisting met meervoudige hoogtes of op plaatsen waar meer bewegingsruimte dient te zijn.

Download nu onze KLIMCONSOLE catalogus ( pdf 437 kb )
Meer info? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

EBS uitbreiding gesloten opslagcapaciteit, Laurenshaven, Rotterdam

april 21st, 2017|0 Comments

In de zomer van 2016 is in de Laurenshaven in Rotterdam gestart met de realisatie van de uitbreiding een gesloten opslagcapaciteit. De opdrachtgever voor deze loods is European Bulk Services B.V.. Met de bouw van deze loods realiseert E.B.S. een extra opslagcapaciteit van maar liefst 60.000 m3.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.