Klimconsole

Klimconsole 2023-11-29T09:45:52+01:00

Project Description

Klimconsole

gebruik bij hoge wanden die in meerdere fasen gestort worden.

Klimconsoles worden gebruikt bij het storten van hoge wanden in meerdere stappen, als er aan 1- of 2-zijden geen werkvloer is. In dat geval wordt er in lagen gestort en klimt men met de bekisting omhoog. Vanaf de tweede laag wordt de bekisting op klimconsoles gebouwd.

Overzicht klimconsoles:

Klimconsole 140, deze heeft een loopvlak van 1,40 m en wordt vooral gebruikt bij bekisting met enkele hoogte of op werven waar weinig plaats is.
Klimconsole 240, deze heeft een loopvlak van 2,40 m en wordt vooral gebruikt bij bekisting met meervoudige hoogtes of op plaatsen waar meer bewegingsruimte dient te zijn.

Download nu onze KLIMCONSOLE catalogus ( pdf 437 kb )
Meer info? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Residentie Hoppe te Temse

september 9th, 2019|0 Comments

In Steendonk, een deelgemeente van Temse en op een boogscheut van de Schelde, is DCA onlangs gestart met de werken van een gloednieuw woonproject. Residentie Hoppe is een woonproject met 38 appartementen, elk appartement baadt in het licht en heeft een ruim terras. Voor het keldergedeelte doet hoofdaannemer DCA beroep op COMETAL voor het leveren van de bekisting.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.