Mal op maat voor mobiele keerwanden

Mal op maat voor mobiele keerwanden 2018-10-23T15:37:32+02:00

Project Description

Twee mallen op maat voor mobiele keerwanden

Aan de Laurenshaven in Rotterdam heeft Cordeel de opdracht gekregen om een derde project voor EBS te gaan realiseren. Het betreft een design & construct project gelijkwaardig aan de eerder gerealiseerde zoutloods enkel in grotere maten. Het omvat naast een groot aantal betonnen opslagvakken ook een grote vlakloods, inclusief de staalconstructie en beplating. In het ontwerp van de site zijn mobiele keerwanden opgenomen. Deze mobiele keerwanden zullen geproduceerd worden op de prefab site van Cordeel te Temse.

Voor het produceren van deze keerwanden heeft Cometal NV voor de tweede keer de stalen mallen mogen leveren.

Klik hier voor meer informatie over deze werf.

 Oost-Vlaanderen, België Belgium flag

In de kijker

Residentie Hoppe te Temse

september 9th, 2019|0 Comments

In Steendonk, een deelgemeente van Temse en op een boogscheut van de Schelde, is DCA onlangs gestart met de werken van een gloednieuw woonproject. Residentie Hoppe is een woonproject met 38 appartementen, elk appartement baadt in het licht en heeft een ruim terras. Voor het keldergedeelte doet hoofdaannemer DCA beroep op COMETAL voor het leveren van de bekisting.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.

Project Details

Categorieën: