Mal op maat voor mobiele keerwanden

Mal op maat voor mobiele keerwanden 2018-10-23T15:37:32+00:00

Project Description

Twee mallen op maat voor mobiele keerwanden

Aan de Laurenshaven in Rotterdam heeft Cordeel de opdracht gekregen om een derde project voor EBS te gaan realiseren. Het betreft een design & construct project gelijkwaardig aan de eerder gerealiseerde zoutloods enkel in grotere maten. Het omvat naast een groot aantal betonnen opslagvakken ook een grote vlakloods, inclusief de staalconstructie en beplating. In het ontwerp van de site zijn mobiele keerwanden opgenomen. Deze mobiele keerwanden zullen geproduceerd worden op de prefab site van Cordeel te Temse.

Voor het produceren van deze keerwanden heeft Cometal NV voor de tweede keer de stalen mallen mogen leveren.

Klik hier voor meer informatie over deze werf.

 Oost-Vlaanderen, België Belgium flag

In de kijker

Lommelse crematorium opent in 2018 de deuren

mei 9th, 2017|0 Comments

Inwoners van Lommel die na het overlijden van een geliefde kiezen voor een crematie, moeten daarvoor vandaag nog uitwijken naar Turnhout, Hasselt of zelfs Nederland. Bovendien worden ze daar vaak geconfronteerd met lange wachttijden. Een hoop praktische beslommeringen dus, waarmee de stad graag komaf wilde maken. Samen met zes andere gemeenten besloot Lommel daarom een crematorium in de eigen regio te bouwen.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.

Project Details

Categorieën: