Horad bekisting R < 3m

Horad bekisting R < 3m 2017-05-30T10:06:05+02:00

Project Description

Horad bekisting

ronde bekisting met straal tussen 1,2 en 3 meter.

De modulaire HORAD bekisting werd specifiek ontwikkeld voor het realiseren van ronde en gebogen wanden in ter plaatse gestort beton.
De regelbare bekisting is opgebouwd uit verticaal opgestelde H20-dragers in hout, verbonden door een horizontale gordel van spanners. Aan de zichtzijde van het paneel zit een betonmultiplex in tropisch hardhout met een coating van 450 gr/m². Deze betonmultiplex wordt door het correct instellen van de spanners op straal getrokken. Cometal stelt de door u gewenste straal tussen 1,2 en 3 meter correct in zodat de straal over de gehele lengte van het paneel gelijk blijft, de enige garantie op een wand met perfecte ronding. Het randprofiel van de HORAD bekisting is het standaard Cometal profiel.
Met het standaard Cometal profiel is de HORAD bekisting aansluitbaar op al onze overige systeembekistingen.

Download nu onze HORAD bekisting 1,2m < R < 3m catalogus ( pdf 448 kb )
Meer info over HORAD bekisting? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Residentie Hoppe te Temse

september 9th, 2019|0 Comments

In Steendonk, een deelgemeente van Temse en op een boogscheut van de Schelde, is DCA onlangs gestart met de werken van een gloednieuw woonproject. Residentie Hoppe is een woonproject met 38 appartementen, elk appartement baadt in het licht en heeft een ruim terras. Voor het keldergedeelte doet hoofdaannemer DCA beroep op COMETAL voor het leveren van de bekisting.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.