Horad bekisting R < 3m

Horad bekisting R < 3m 2017-05-30T10:06:05+00:00

Project Description

Horad bekisting

ronde bekisting met straal tussen 1,2 en 3 meter.

De modulaire HORAD bekisting werd specifiek ontwikkeld voor het realiseren van ronde en gebogen wanden in ter plaatse gestort beton.
De regelbare bekisting is opgebouwd uit verticaal opgestelde H20-dragers in hout, verbonden door een horizontale gordel van spanners. Aan de zichtzijde van het paneel zit een betonmultiplex in tropisch hardhout met een coating van 450 gr/m². Deze betonmultiplex wordt door het correct instellen van de spanners op straal getrokken. Cometal stelt de door u gewenste straal tussen 1,2 en 3 meter correct in zodat de straal over de gehele lengte van het paneel gelijk blijft, de enige garantie op een wand met perfecte ronding. Het randprofiel van de HORAD bekisting is het standaard Cometal profiel.
Met het standaard Cometal profiel is de HORAD bekisting aansluitbaar op al onze overige systeembekistingen.

Download nu onze HORAD bekisting 1,2m < R < 3m catalogus ( pdf 448 kb )
Meer info over HORAD bekisting? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Woonzorgcampus Serrenhof te Sint-Truiden

oktober 28th, 2018|0 Comments

Aan de Viaductstraat in Sint-Truiden bouwt Orelia het Serrenhof, een woonzorgcampus die de huidige woonzorgcentra La Madrugada en laurentius zal vervangen. De nieuwbouw, met een woonzorgcentrum en erkende assistentiewoningen, zal eind 2019 plaats bieden aan meer dan 100 bewoners.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.