Horad bekisting R > 3m

Horad bekisting R > 3m 2017-05-30T10:06:05+00:00

Project Description

Horad bekisting

ronde bekisting met straal groter dan 3 meter.

De modulaire HORAD bekisting werd specifiek ontwikkeld voor het realiseren van ronde en gebogen wanden in ter plaatse gestort beton.
De regelbare bekisting is opgebouwd uit verticaal opgestelde H20-dragers in hout, verbonden door een horizontale gordel van spanners. Aan de zichtzijde van het paneel zit een betonmultiplex in tropisch hardhout met een coating van 450 gr/m². Deze betonmultiplex wordt door het correct instellen van de spanners op straal getrokken. Cometal stelt de door u gewenste straal groter dan 3 meter correct in zodat de straal over de gehele lengte van het paneel gelijk blijft, de enige garantie op een wand met perfecte ronding. Het randprofiel van de HORAD bekisting is het standaard Cometal profiel.
Met het standaard Cometal profiel is de HORAD bekisting aansluitbaar op al onze overige systeembekistingen.

Download nu onze HORAD bekisting R>3m catalogus( pdf 598 kb )
Meer info over HORAD bekisting? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Lommelse crematorium opent in 2018 de deuren

mei 9th, 2017|0 Comments

Inwoners van Lommel die na het overlijden van een geliefde kiezen voor een crematie, moeten daarvoor vandaag nog uitwijken naar Turnhout, Hasselt of zelfs Nederland. Bovendien worden ze daar vaak geconfronteerd met lange wachttijden. Een hoop praktische beslommeringen dus, waarmee de stad graag komaf wilde maken. Samen met zes andere gemeenten besloot Lommel daarom een crematorium in de eigen regio te bouwen.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.