Alcom bekisting

Alcom bekisting 2017-05-30T10:06:03+00:00

Project Description

Alcom bekisting

modulaire bekisting in aluminium.

De modulaire ALCOM bekisting van Cometal N.V. is een snelle en flexibel inzetbare systeembekisting voor al uw betonprojecten.
Deze bekisting kan gebruikt worden als: wandbekisting, kolombekisting, balkbekisting, funderingsbekisting, poerbekisting, …
De ALCOM bekisting is opgebouwd uit een hoogwaardig aluminium raamwerk met een kwalitatief hoogstaande betonmultiplex uit tropisch hardhout, voorzien van een coating van 450 gr/m². Dankzij de aluminium kaders zijn de panelen voldoende licht om manueel te hanteren en te stellen en is de hulp van een bouwkraan overbodig. Het specifiek ontwerp van het Cometal omtreksprofiel van de panelen en de bijhorende verbindingsklemmen laten toe de bekistingselementen in alle richtingen met elkaar te koppelen, hetgeen een zeer flexibel bekistingssysteem oplevert. Panelen kunnen perfect verticaal op elkaar geklemd worden door middel van een verlengde spanklem, en dit tot een hoogte van 10 meter en meer, rekening houdend met een stortsnelheid van 1 m/uur. Ophogingen tot 400 mm worden uitgevoerd met een verlengde variabele spanklem. Passtukken van 150 mm of groter worden uitgevoerd met geprofileerde houten balk. Passtukken kleiner dan 150 mm worden uitgevoerd met een variabele spanklem.
Met het standaard Cometal profiel is de ALCOM bekisting aansluitbaar op alle andere systeembekistingen van Cometal.
De ALCOM bekisting levert een ruim voldoende graad van afwerking aan het beton voor de meest courante toepassingen in de bouw zoals keldermuren, keermuren, scheidingswanden bij infrastructuurwerken, …

Download nu onze ALCOM systeembekisting catalogus ( pdf 865 kb )
Meer info over ALCOM bekisting? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Woonzorgcampus Serrenhof te Sint-Truiden

oktober 28th, 2018|0 Comments

Aan de Viaductstraat in Sint-Truiden bouwt Orelia het Serrenhof, een woonzorgcampus die de huidige woonzorgcentra La Madrugada en laurentius zal vervangen. De nieuwbouw, met een woonzorgcentrum en erkende assistentiewoningen, zal eind 2019 plaats bieden aan meer dan 100 bewoners.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.