Cicom grootvlakbekisting

Cicom grootvlakbekisting 2017-05-30T10:06:07+00:00

Project Description

Cicom grootvlakbekisting

modulaire grootvlak bekisting.

De CICOM bekisting is het nieuwe grootvlakpaneel van Cometal. Dit robuust paneel werd specifiek ontworpen voor het behalen van een zeer hoog rendament in het storten van hoge en lange wanden in de algemene-, project- en civiele bouw.De stalen kader van de CICOM bekisting meet 3000 x 2400 mm of 2650 x 2400 mm en kan betondrukken aan tot 80 kN/m². Hierbij worden de betonoppervlakte-eisen maximaal gerespecteerd. De kaders worden ofwel gelakt ofwel gegalvaniseerd.
Met het standaard Cometal profiel is de CICOM bekisting aansluitbaar op volgal onze overige systeembekistingen.
De panelen worden gekoppeld met de standaard klemmen en toebehoren. De kaders zijn voorzien van slechts 4 doorvoergaten, 4 hijsogen en steluitsparing voor koevoet.
Het contactoppervlak bestaat uit een duurzame houten multiplexplaat, dikte 18 mm met coating van 450 gr/m² en garandeert in combinatie met de nauw koppelbare panelen een strak betonoppervlak.

Download nu onze CICOM bekisting catalogus ( pdf 429 kb )
Meer info over CICOM bekisting? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Lommelse crematorium opent in 2018 de deuren

mei 9th, 2017|0 Comments

Inwoners van Lommel die na het overlijden van een geliefde kiezen voor een crematie, moeten daarvoor vandaag nog uitwijken naar Turnhout, Hasselt of zelfs Nederland. Bovendien worden ze daar vaak geconfronteerd met lange wachttijden. Een hoop praktische beslommeringen dus, waarmee de stad graag komaf wilde maken. Samen met zes andere gemeenten besloot Lommel daarom een crematorium in de eigen regio te bouwen.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.