Delta bekisting

Delta bekisting 2017-05-30T10:06:05+00:00

Project Description

Delta bekisting

modulaire bekisting voor zichtbeton met uniform effect.

De DELTA bekisting is opgebouwd uit een hoogwaardig aluminium raamwerk met een kwalitatief hoogstaande betonmultiplex uit tropisch hardhout, voorzien van een coating van 450 gr/m².
Met het standaard Cometal profiel is de DELTA bekisting aansluitbaar op al onze overige systeembekistingen.
Specifiek voor de DELTA bekisting is dat alle naden en afbindgaten op een vaste afstand tot elkaar liggen. Dit resulteert in een uniek repetitief patroon van paneelnaden en afbindgaten in het zichtbeton. Er werd geopteerd voor een matrix van 600 mm, waarbij het uniform gatenpatroon een raster volgt van 600 x 600 mm.
Het standaard paneel van de DELTA bekisting heeft een afmeting van 2400 x 1200 mm. Om bekistingstechnische redenen worden naast het standaard DELTA paneel ook panelen met andere afmetingen aangeboden.
De DELTA bekisting werd op vraag van de architectenwereld ontwikkeld als oplossing voor ter plaatse gestort zichtbeton met een uniform optisch effect.

Download nu onze DELTA bekisting catalogus ( pdf 457 kb )
Meer info over DELTA bekistingContacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Woonzorgcampus Serrenhof te Sint-Truiden

oktober 28th, 2018|0 Comments

Aan de Viaductstraat in Sint-Truiden bouwt Orelia het Serrenhof, een woonzorgcampus die de huidige woonzorgcentra La Madrugada en laurentius zal vervangen. De nieuwbouw, met een woonzorgcentrum en erkende assistentiewoningen, zal eind 2019 plaats bieden aan meer dan 100 bewoners.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.