Alcom bekisting

Alcom bekisting 2020-06-19T09:18:40+02:00

Project Description

Alcom bekisting

modulaire bekisting in aluminium.

De modulaire ALCOM bekisting van Cometal N.V. is een snelle en flexibel inzetbare systeembekisting voor al uw betonprojecten.
Deze bekisting kan gebruikt worden als: wandbekisting, kolombekisting, balkbekisting, funderingsbekisting, poerbekisting, …
De ALCOM bekisting is opgebouwd uit een hoogwaardig aluminium raamwerk met een kwalitatief hoogstaande betonmultiplex uit tropisch hardhout, voorzien van een coating van 450 gr/m². Dankzij de aluminium kaders zijn de panelen voldoende licht om manueel te hanteren en te stellen en is de hulp van een bouwkraan overbodig. Het specifiek ontwerp van het Cometal omtreksprofiel van de panelen en de bijhorende verbindingsklemmen laten toe de bekistingselementen in alle richtingen met elkaar te koppelen, hetgeen een zeer flexibel bekistingssysteem oplevert. Panelen kunnen perfect verticaal op elkaar geklemd worden door middel van een verlengde spanklem, en dit tot een hoogte van 10 meter en meer, rekening houdend met een stortsnelheid van 1 m/uur. Ophogingen tot 400 mm worden uitgevoerd met een verlengde variabele spanklem. Passtukken van 150 mm of groter worden uitgevoerd met geprofileerde houten balk. Passtukken kleiner dan 150 mm worden uitgevoerd met een variabele spanklem.
Met het standaard Cometal profiel is de ALCOM bekisting aansluitbaar op alle andere systeembekistingen van Cometal.
De ALCOM bekisting levert een ruim voldoende graad van afwerking aan het beton voor de meest courante toepassingen in de bouw zoals keldermuren, keermuren, scheidingswanden bij infrastructuurwerken, …

Download nu onze ALCOM systeembekisting catalogus ( pdf 865 kb )
Meer info over ALCOM bekisting? Contacteer ons of uw technisch adviseur.

Meer afbeeldingen

In de kijker

Residentie Hoppe te Temse

september 9th, 2019|0 Comments

In Steendonk, een deelgemeente van Temse en op een boogscheut van de Schelde, is DCA onlangs gestart met de werken van een gloednieuw woonproject. Residentie Hoppe is een woonproject met 38 appartementen, elk appartement baadt in het licht en heeft een ruim terras. Voor het keldergedeelte doet hoofdaannemer DCA beroep op COMETAL voor het leveren van de bekisting.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.