Balkbekisting op maat

Balkbekisting op maat 2018-11-23T16:11:04+01:00

Project Description

Aluminium lichtgewicht balkbekisting met bevestigingstool op maat

Group Renotec focust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken en geeft gebouwen, monumenten en kunstwerken opnieuw een toekomst. Om meer efficient te kunnen werken werd er aan Cometal gevraagd om een set balkbekisting te maken specifiek gericht op de renovatie van viaducten.

Op deze vraag heeft Cometal geantwoord met een concept dat gebaseerd is op onze lichtgewicht aluminium Alcom systeem. Dit systeem werd aangevuld met handige en compacte bevestigingstools. De belangrijkste daarvan is een scharnierende bevestigingsbalk die drie functies tegelijk vervuld:

  • Richten van de balkbekisting
  • Mogelijkheid om de bekisting wat naar achter te halen voor het ontkisten
  • In de scharnierende bevestigingsbalk zit de klem voor de panelen te koppelen ineens verwerkt

Klik hier voor meer informatie over Renotec betonrenovatie

Antwerpen, België Belgium flag

In de kijker

Residentie Hoppe te Temse

september 9th, 2019|0 Comments

In Steendonk, een deelgemeente van Temse en op een boogscheut van de Schelde, is DCA onlangs gestart met de werken van een gloednieuw woonproject. Residentie Hoppe is een woonproject met 38 appartementen, elk appartement baadt in het licht en heeft een ruim terras. Voor het keldergedeelte doet hoofdaannemer DCA beroep op COMETAL voor het leveren van de bekisting.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.

Project Details