Balkbekisting op maat

Balkbekisting op maat 2018-11-23T16:11:04+00:00

Project Description

Aluminium lichtgewicht balkbekisting met bevestigingstool op maat

Group Renotec focust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken en geeft gebouwen, monumenten en kunstwerken opnieuw een toekomst. Om meer efficient te kunnen werken werd er aan Cometal gevraagd om een set balkbekisting te maken specifiek gericht op de renovatie van viaducten.

Op deze vraag heeft Cometal geantwoord met een concept dat gebaseerd is op onze lichtgewicht aluminium Alcom systeem. Dit systeem werd aangevuld met handige en compacte bevestigingstools. De belangrijkste daarvan is een scharnierende bevestigingsbalk die drie functies tegelijk vervuld:

  • Richten van de balkbekisting
  • Mogelijkheid om de bekisting wat naar achter te halen voor het ontkisten
  • In de scharnierende bevestigingsbalk zit de klem voor de panelen te koppelen ineens verwerkt

Klik hier voor meer informatie over Renotec betonrenovatie

Antwerpen, België Belgium flag

In de kijker

Woonzorgcampus Serrenhof te Sint-Truiden

oktober 28th, 2018|0 Comments

Aan de Viaductstraat in Sint-Truiden bouwt Orelia het Serrenhof, een woonzorgcampus die de huidige woonzorgcentra La Madrugada en laurentius zal vervangen. De nieuwbouw, met een woonzorgcentrum en erkende assistentiewoningen, zal eind 2019 plaats bieden aan meer dan 100 bewoners.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.

Project Details