Balkbekisting op maat

Balkbekisting op maat 2018-11-23T16:11:04+00:00

Project Description

Aluminium lichtgewicht balkbekisting met bevestigingstool op maat

Group Renotec focust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken en geeft gebouwen, monumenten en kunstwerken opnieuw een toekomst. Om meer efficient te kunnen werken werd er aan Cometal gevraagd om een set balkbekisting te maken specifiek gericht op de renovatie van viaducten.

Op deze vraag heeft Cometal geantwoord met een concept dat gebaseerd is op onze lichtgewicht aluminium Alcom systeem. Dit systeem werd aangevuld met handige en compacte bevestigingstools. De belangrijkste daarvan is een scharnierende bevestigingsbalk die drie functies tegelijk vervuld:

  • Richten van de balkbekisting
  • Mogelijkheid om de bekisting wat naar achter te halen voor het ontkisten
  • In de scharnierende bevestigingsbalk zit de klem voor de panelen te koppelen ineens verwerkt

Klik hier voor meer informatie over Renotec betonrenovatie

Antwerpen, België Belgium flag

In de kijker

Lommelse crematorium opent in 2018 de deuren

mei 9th, 2017|0 Comments

Inwoners van Lommel die na het overlijden van een geliefde kiezen voor een crematie, moeten daarvoor vandaag nog uitwijken naar Turnhout, Hasselt of zelfs Nederland. Bovendien worden ze daar vaak geconfronteerd met lange wachttijden. Een hoop praktische beslommeringen dus, waarmee de stad graag komaf wilde maken. Samen met zes andere gemeenten besloot Lommel daarom een crematorium in de eigen regio te bouwen.

R&D

Universeel loopplatform

juni 21st, 2012|0 Comments

Het universeel loopplatform is een veiligheidsvoorziening die bestaat uit een beveiligde toegang en beveiligde werkconsole om bekistingswerken op hoogte uit te voeren.

Project Details